Trabzonlu genç taraftarlar lokali

Kemerkaya Mahallesi Balıkpazarı Sokak’taki açılışa Trabzon Belediye Başkan Vekili Ergin Aydın, ismi Trabzonspor Kulübü başkan adaylığı için geçen İbrahim Usta ile çok sayıda taraftar katıldı. Açılış konuşmasında Ergin Aydın, “Takımlar taraftarlarıyla ünle

Trabzonlu genç taraftarlar lokali

Kemerkaya Mahallesi Balıkpazarı Sokak’taki açılışa Trabzon Belediye Başkan Vekili Ergin Aydın, ismi Trabzonspor Kulübü başkan adaylığı için geçen İbrahim Usta ile çok sayıda taraftar katıldı. Açılış konuşmasında Ergin Aydın, “Takımlar taraftarlarıyla ünlenir ve büyürler. Takımlarını tribünden destekleyerek başarılı sonuçlar alması için her yerde desteklerini esirgemeyen bu taraftar grubumuzu canı gönülden tebrik ediyorum. Bu mekan taraftar grubunu tek çatı altında toplayarak gençlere örnek olacaktır” dedi.
İşadamı İbrahim Usta ise bu yıl takımlarından şampiyonluk beklediklerini belirterek Galatasaray karşısında takımına başarılar diledi.
Açılış kurdelesi kesilen dernek hem lokal hem de playstation salonu olarak hizmeti verecek

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler