Trabzonlu futbolcu: Beni kiralayın!

Yeni sezona kötü bir başlangıç yapan Arsenal'de Fransız menajer Arsene Wenger, takımın genç yetenekleri Oğuzhan Özyakup ve Chuks Aneke'yi kiralamayı planlıyor.İlk kez Carling Cup'ta Shrewsbury'e karşı Arsenal A takımının formasını giyen iki oyuncunun kira

Trabzonlu futbolcu: Beni kiralayın!

Yeni sezona kötü bir başlangıç yapan Arsenal'de Fransız menajer Arsene Wenger, takımın genç yetenekleri Oğuzhan Özyakup ve Chuks Aneke'yi kiralamayı planlıyor.

İlk kez Carling Cup'ta Shrewsbury'e karşı Arsenal A takımının formasını giyen iki oyuncunun kiralanacağı iddia edilirken, Türk asıllı orta saha oyuncusu Oğuzhan "Her hafta ve her maçta oynayabileceğim bir takıma kiralanmak isterim" diye konuştu.

Hollanda U17 milli takımına kaptanlık yapan ve U19 seviyesinde de forma giyen Oğuzhan, "Kesinlikle düzenli olarak forma giymek isterim. Fakat bu orda yaşanacaklara bağlı bir durum" dedi.

92 doğumlu Oğuzhan, 2008 yılında AZ Alkmaar'dan Arsenal'e transfer olmuş, ilk kez Arsenal'in Manchester United'a 8-2 yenildiği karşılaşmada topçuların kadrosunda yer almış,ancak oyuna dahil olamamıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler