Trabzonlu dansçılar Dünya Şampiyonasında

Dünya Dans Sporları Federasyonu’nun Letonya’nın başkenti Riga’da düzenlediği, Yıldızlar-2 Dünya Dans Şampiyonasında, milli takımımızı temsil edecek olan 2 çiften biri, Trabzon’dan çıktı.  Milli Eğitim Bakanlığına bağlı  dans sporlarında,  milli takımımıza

Trabzonlu dansçılar Dünya Şampiyonasında

Dünya Dans Sporları Federasyonu’nun Letonya’nın başkenti Riga’da düzenlediği, Yıldızlar-2 Dünya Dans Şampiyonasında, milli takımımızı temsil edecek olan 2 çiften biri, Trabzon’dan çıktı. 

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı  dans sporlarında,  milli takımımıza ilk kez sporcu veren, Trabzon Dans Sporları Kulübü sporcularından Yakuphan Mert Günay ve Tuana Özten ile Ankara’dan  Deniz Erkan Sancak ve Zeynep Deniz Dönmez, Türkiye’yi temsil edecekler.

19 Aralık tarihinde Letonya’nın başkentindeki spor salonunda yapılacak olan Yıldızlar-2 Dünya Dans Şampiyonasına her ülkeden 2’şer çift katılacak. "Junior II Latin – 2015 World Champıonshıp" adı altındaki şampiyona için, son hazırlıklarını bugün saat : 16.00’ da, 1 Nolu Beşirli’ deki Havana Cafe Dans salonunda yapacak olan Günay ve Özten çifti, yarın sabah erken saatlerde havayoluyla önce İstanbul’a, oradan da milli takım kafilesiyle Riga’ya gidecekler.

Dans hocaları Erhan Kuş – Seda Arıgül ve kulüp başkanları Meltem Dilavar Atagün ve de aileleriyle birlikte Trabzon’ dan ayrılacak ve ilk kez milli olacak olan, 15 yaşındaki çiftimizin en büyük hedefi, ilk 3 e girerek, ülkeye ve Trabzon’a madalya ile dönebilmek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor