Trabzonlu Büşranur'a Milli davet

Trabzon Belediyesi Belediyespor sporcusu Büşranur Kılıç 7-14 Şubat tarihleri arasında Sırbistan'da yapılacak Avrupa Karate Şampiyonası öncesi Türk Milli Takımına davet edildi.Kocaeli'nde yapılan 21 yaş altı Türkiye Şampiyonası'nda Genç Bayan Karate Türkiy

Trabzonlu Büşranur'a Milli davet

Trabzon Belediyesi Belediyespor sporcusu Büşranur Kılıç 7-14 Şubat tarihleri arasında Sırbistan'da yapılacak Avrupa Karate Şampiyonası öncesi Türk Milli Takımına davet edildi.

Kocaeli'nde yapılan 21 yaş altı Türkiye Şampiyonası'nda Genç Bayan Karate Türkiye Şampiyonu olan Büşranur Kılıç, Türk Karate Milli Takımı’nın İstanbul’da yapılan kampına davet edildi.

Belediyespor’un başarılı sporcusu Büşranur Kılıç İstanbul’da devam eden kampta çok çalışarak Sirbistan’da yapılacak Avrupa Şampiyonası’nda hem Trabzon’u hem de Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmek için gayret göstereceğini belirterek kendine her zaman destek veren Belediyespor’a ve hocalarına teşekkür etti.

Belediyespor Karate Antrenörü ve aynı zamanda sporcunun babası olan Hasan Kılıç, Belediyespor sporcusu Büşranur Kılıç’ın milli takıma seçilerek önemli bir başarıya imza attığını belirterek, “Büşranur hem Şubat ayında yapılacak Avrupa Şampiyonası hem de ekim ayında yapılacak Dünya Şampiyonası’nda başarılı olmak için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. İstanbul’da devam eden milli takım kampında bulunan Büşranur’un kampı en iyi şekilde değerlendirerek hem kentimizi hem de ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum. Çalışmalarımızda bizlere her zaman destek veren Belediyespor yönetimine ve Başkanımız Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler