Trabzonlu Buse'nin hedefi büyük!

Trabzon’da 4 yıl önce başladığı yüzme sporunda birçok başarı elde eden 14 yaşındaki yüzücü Buse Emirzeoğlu, hedefinin 2011 Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları’na katılmak olduğunu söyledi.Yüzmeye 9 yaşında başladığını ve her zaman bir hobi olarak gördüğünü ka

Trabzonlu Buse'nin hedefi büyük!

Trabzon’da 4 yıl önce başladığı yüzme sporunda birçok başarı elde eden 14 yaşındaki yüzücü Buse Emirzeoğlu, hedefinin 2011 Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları’na katılmak olduğunu söyledi.

Yüzmeye 9 yaşında başladığını ve her zaman bir hobi olarak gördüğünü kaydeden Emirzeoğlu “İlk yılımda bölgesel müsabakalarda birinci oldum. Akabinde benzer dereceler aldım. Geçen yıl Trabzon’da yapılan All Star Yüzme Şampiyonası'nda 50 ve 100 metre kurbağalama yarışlarında 3 altın, 50 metre kelebekte gümüş madalya kazandım. En önemli derecemi ise iki buçuk ay önce yapılan Kısa Kulvar Türkiye Yüzme Şampiyonası’nda üçüncü olarak elde ettim” dedi.

Kendisine, 23-30 Temmuz 2011 tarihleri arasında Trabzon’da yapılacak olan 2011 Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları’na katılmayı hedef olarak koyan başarılı yüzücü Buse Emirzeoğlu, “Şu an 2011 Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları aday adayı sporcusuyum. Önümdeki ilk hedef Türkiye Şampiyonası seçmelerine katılmak.

Olimpiyatlara katılacak sporcuların da belirleneceği bu yarışlarda ilk üçe girerek hayalimi gerçekleştirmek istiyorum. Trabzon 2011 Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları’na katılmak için var gücümle çalışıyorum. Olimpiyatlarda yüzmek bir sporcunun en büyük hayalidir. Bu hayalimin peşinden koşacağım’’ diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler