Trabzonlu boksörler vize peşinde

Boks'ta, 14-22 Nisan tarihlerinde Trabzon'da düzenlenecek Avrupa Kıtası olimpiyat eleme müsabakaları öncesinde 4 Trabzonlu boksör milli takım forması giyerek olimpiyatlara vize almaya çalışacak.  İngiltere’nin başkenti Londra’da yapılacak olan 2012 olimpi

Trabzonlu boksörler vize peşinde

Boks'ta, 14-22 Nisan tarihlerinde Trabzon'da düzenlenecek Avrupa Kıtası olimpiyat eleme müsabakaları öncesinde 4 Trabzonlu boksör milli takım forması giyerek olimpiyatlara vize almaya çalışacak. 

 

İngiltere’nin başkenti Londra’da yapılacak olan 2012 olimpiyatlarında Avrupa’yı temsil edecek boksörler Avrupa’nın çeşitli ülkelerinden Trabzon’a gelerek elemelere katılacak.

 

Milli Takımda gururumuz olan Trabzonlu boksörlerden 49 kg Ferhat Pehlivan, 60 kg Fatih Keleş, 64 Kg Yakup Şener, 69 kg A. Kadir Köroğlu bu elemelerde hem ülkemiz hem de Trabzon boksu için ter dökecek.  

 

Milli Forma ile ter dökecek Trabzonlu Milli eldivenlerimiz ev sahibi üstünlüğünü iyi kullanarak 2012 Londra oyunlarında Türkiye’yi sn iyi şekilde temsil edeceklerine inandığını söyleyen Trabzon Boksunun duayenlerinden BİSAYDER Başkanı Nazım Dalkıran, “ inanıyorum Avrupa’yı olimpiyatlarda temsil edecek boksörlerin tamamı Türk Milli yakımı olacak. Bu takımda da ağırlık olarak Trabzonlu sporcularımız olacağına inanıyorum.”şeklinde konuştu. 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler