Trabzonlu boksör Avrupa Şampiyonluğu için gitti

Avrupa ve Dünya Şampiyonu Trabzonlu Boksörümüz Busenaz Sürmeneli  Avrupa Kadınlar şampiyonası için Macariistan'a gitti.. Kariyerine yeni bir Avrupa Şampiyonluğu eklemek isteyen Trabzonlu milli boksör  15-24 Ağustos'da Macaristan'da yapılacak olan Avrupa K

Trabzonlu boksör Avrupa Şampiyonluğu için gitti

Avrupa ve Dünya Şampiyonu Trabzonlu Boksörümüz Busenaz Sürmeneli  Avrupa Kadınlar şampiyonası için Macariistan'a gitti..

Kariyerine yeni bir Avrupa Şampiyonluğu eklemek isteyen Trabzonlu milli boksör  15-24 Ağustos'da Macaristan'da yapılacak olan Avrupa Kadınlar Boks Şampiyonası için bu ülkeye gitti

2 kez Dünya , 1 kez de Avrupa Şampiyonluğu bulunan Trabzonlu milli boksör Sürmeneli, bir kez daha Avrupa şampiyonu olacağını belirterek” Yoğun bir çalışma döneminden geçtik. Kendimi hazır hissediyorum. Rakiplerimı tanıyorum. Burada da bir aksilik olmazsa yine şampiyon olacağım. Macaristan’da  bayrağımızı göndere çektirip İstiklal Marşı'nı tekrar okutmak  istiyorum”dedii.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler