Trabzonlu berberden Fener'e şok!

Fenerbahçeli futbolculardan bazıları dün akşam saç tıraşı yapmak için Trabzon’da berberlik yapan Yılmaz Yıldız’la irtibata geçerek Rize’ye çağırdı.Trabzonlu berber Yıldız şike sürecini gündeme taşıyarak “Geçmiş dönemlerde de tıraş için beni çağırmışlardı.

Trabzonlu berberden Fener'e şok!

Fenerbahçeli futbolculardan bazıları dün akşam saç tıraşı yapmak için Trabzon’da berberlik yapan Yılmaz Yıldız’la irtibata geçerek Rize’ye çağırdı.

Trabzonlu berber Yıldız şike sürecini gündeme taşıyarak “Geçmiş dönemlerde de tıraş için beni çağırmışlardı. Bu seferde öyle oldu, yöneticiler bana araç tahsili yapıp Rize’ye davet etti. Benim için her şey para değil. Vicdanım gitme dedi, ben de gitmedim” cevabını verdi. Yılmaz Yıldız’ın bu tavrı karşısında şaşkına dönen yönetim çareyi Rize’den bir berberle anlaşmakta buldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor