Trabzonlu Batuhan satışa çıktı!

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, Eskişehirspor'u ligdeki ve kupadaki hedeflerine ulaştıracak oyuncuları kadrolarına kattıklarını söyledi.Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, Eskişehirspor'u ligdeki ve kupadaki hedeflerine ulaştıracak oyuncular

Trabzonlu Batuhan satışa çıktı!

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, Eskişehirspor'u ligdeki ve kupadaki hedeflerine ulaştıracak oyuncuları kadrolarına kattıklarını söyledi.

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, Eskişehirspor'u ligdeki ve kupadaki hedeflerine ulaştıracak oyuncuları kadrolarına kattıklarını söyledi.

Ünal, tesislerde görüştüğü gazetecilere yaptığı açıklamada, Mehmet Yıldız'ı transfer ettikten sonra bir forvet ve bir stoperle görüştüklerini belirterek, transferde aceleci davranmadıklarını kaydetti.

Takıma katkı sağlayacak futbolculara imza attıracaklarını ifade eden Ünal, şöyle konuştu:

“Takımımıza yakışacak oyuncularla yola çıkacağız. Bu oyuncular üst düzeyde olacak. Sezer, haricinde bütün takımı koruduk. Transferlerimiz de özel olacak. Eskişehirspor'u ligdeki ve kupadaki hedeflerine ulaştıracak oyuncuları kadroya katıyoruz. FC Nürnberg'de forma giyen Andreas Wolf ve eşi Eskişehir'i geziyor. Kendisiyle görüşmelerimiz sürüyor. Kendisi için en hayırlı kararı verecek. Pazarlıklarımız sürüyor. Bir stopere ihtiyacımız var. Kulübümüzün bu mevki için ayırdığı bütçeyi teklif ettik, olmazsa hiç üzülmem. Cebinde biletle havaalanında bekleyen listemizdeki oyuncular var. Hiç gaza gelemem.”

“BATUHAN'I SATIŞA ÇIKARTTIK”

Ünal, forvet mevkisinde de bir futbolcuyla anlaştıklarını belirterek, “Futbolcunun lisansında bir sorun yaşıyoruz. Bugün, yarın hayırlı bir haber gelebilir. Önemli golcü oyuncularla görüşüyoruz. Listemizde Portekiz'in Braga takımından Paulo ile Beşiktaş'ta forma giyen Sivok var. Ancak, bu kulübün de bir bütçesi var” dedi.

Bir gazetecinin Sercan ve Batuhan takasının gündemde olduğunu hatırlatması üzerine Ünal, şunları kaydetti:

“Sercan ve Batuhan'ın takasını Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı ile telefonla görüştük. Ancak, Ertuğrul Sağlam, bu takası kabul etmedi. Ertuğrul hoca, Batuhan'a sıcak bakmıyor. Batuhan'ı satışa çıkarttık. Menajerine yetki verdik. Batuhan'ı satarsa parayı kulübümüze getirecek.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor