Trabzonlu antrenörden önemli açıklama!

Trabzonlu Profesyonel Kaleci antrenörlerinden Yaşar Yıldırım "yabancı kalecilere verdiğimiz değeri, kendi evlatlarımıza verelim’’ dedi.Trabzon’un yetiştirdiği önemli kaleci antrenörlerinden biri olan Yaşar Yıldırım ‘’ Yabancı kalecilere verilen değeri, ke

Trabzonlu antrenörden önemli açıklama!

Trabzonlu Profesyonel Kaleci antrenörlerinden Yaşar Yıldırım "yabancı kalecilere verdiğimiz değeri, kendi evlatlarımıza verelim’’ dedi.

Trabzon’un yetiştirdiği önemli kaleci antrenörlerinden biri olan Yaşar Yıldırım ‘’ Yabancı kalecilere verilen değeri, kendi evlatlarımıza verirsek, Tolga, Onur, Volkan ve Sinan gibi kaleciler çıkartırız" dedi. 

Yaşar Yıldırım Profesyonel Liglerde değişik kategorilerde uzun yıllar kaleci olarak eldiven giymiş, ardından kaleci antrenörlüğü için birçok kurs da yer almıştı. Yaklaşık 15 yıldan beri de mesleğine ara vermeden devam eden Yaşar hoca, Kaleci  antrenörlüğüne 6 sezon Trabzonspor da çalışarak başlamıştı.

Sırasıyla, Trabzonspor, Tokatspor, Adıyamanspor, Giresunspor, Mardinspor, Sürmenespor, Arsinspor, Beşikdüzüspor ve Adanademirspor ‘da görev yapan Yıldırım, Türk futboluna Beşiktaş’ın kaptanı Tolga Zengin, Bucaspor’un Kalecisi Ömer kahveci ve Elazığspor’un kalecisi Zülküf Özer gibi isimlerin yetişmesinde önemli rol oynadı.

Kaleci antrenörlüğüyle ilgili tüm seminerlere de katılan, evli 2 yetişkin çocuk babası, 49 yaşındaki kaleci antrenörü Yıldırım, Profesyonel kaleci antrenörü diplomasına sahip. Bu sezon Giresunspor’un Akademi liginde genç kalecileri yetiştiren ve sözleşmesi bu hafta sona eren Kaleci antrenörü Yaşar hoca, önümüzdeki sezon için, hedefi olan Profesyonel bir takımda görev yapmak istediğini belirterek "bu düşüncede ki bir yarışmacı bir takımda görev almak, bizim de şevkimizi arttıracaktır’’ diye konuştu.

 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler