Trabzon'la adı anılan golcüye İngliz talip

Fransa'nın Saint-Etienne takımında forma giyen ve adı dönem dönem Trabzonsporla anılan Milli yıldız Mevlüt Erdinç'in İngiliz ekibi Newcastle United'ın radarında olduğu iddia edildi. İngiliz basınında çıkan haberlere göre, forvet arayışlarına hız veren New

Trabzon'la adı anılan golcüye İngliz talip
Fransa'nın Saint-Etienne takımında forma giyen ve adı dönem dönem Trabzonsporla anılan Milli yıldız Mevlüt Erdinç'in İngiliz ekibi Newcastle United'ın radarında olduğu iddia edildi.
 
İngiliz basınında çıkan haberlere göre, forvet arayışlarına hız veren Newcastle United'ın "Türk Tankı" olarak nitelendirilen Mevlüt Erdinç için Saint-Etienne kulübüne yaklaşık 10 milyon euroluk bir teklif yapabileceği kaydedildi.
 
Mevlüt Erdinç'in Paris Saint-Germain forması giydiği dönemde Newcastle United'ın o zamanki menajeri Alan Pardew'in yakın takibinde olduğu biliniyor. Pardew'in, yönetime alınması konusunda ısrar ettiği Mevlüt Erdinç için, kulüp yönetimi o dönemde Paris Saint-Germain'e teklif yapmış ama bu teklif kabul görmemişti. Milli yıldız izleyen dönemde, daha fazla teklif götüren Rennes takımına transfer olmuştu.
 
Rennes'teki başarılı performansıyla geçen sezonun başında Saint-Etienne'ye transfer olan Mevlüt Erdinç, iki sezonda oynadığı 57 maçta 19 kez rakip fileleri havalandırdı.
 
Milli futbolcunun Trabzonspor'un da yerli golcü adayları arasında yer aldığı iddia edilmişti

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor