Trabzon'dan Ulusal'a rest!

Trabzonspor'dan Kulübü'nden bir sert açıklama daha. Trabzonspor bu kez ulusal basındaki bazı gazetelerin isimelerini vererek haberlerine dikkat etmeleri gerektiğini ve yalan yazmamalarını tavsiye etti.Trabzonspor Kulübü, çok sert açıklamalar yaparken, İst

Trabzon'dan Ulusal'a rest!

Trabzonspor'dan Kulübü'nden bir sert açıklama daha. Trabzonspor bu kez ulusal basındaki bazı gazetelerin isimelerini vererek haberlerine dikkat etmeleri gerektiğini ve yalan yazmamalarını tavsiye etti.

Trabzonspor Kulübü, çok sert açıklamalar yaparken, İstanbul medyasının Ligin kaderini etkilemeye yönelik oyun içerisinde olduğuna vurgu yaptı.

Trabzonspor'un açıklamasını okumak için ikinci sayfaya geçiniz...

 

Trabzonspor Kulübü'nden yapılan açıklamada şunlar kaydedildi: "Gençlerbirliği maçının ardından Başkan Sayın İlhan Cavcav’ın yanlış bilgiye dayalı olarak dile getirdiği söylemlere bazı medya organlarının haberleriyle alet olduğunu görmekteyiz.

Fanatik ve Hürriyet gazetelerinin bugünkü (22 Mart 2011 Salı) sayısında oyuncumuz Burak Yılmaz’ı hedef alan ve söylemediği bir cümleyi kendisine atfedilerek hedef gösteren haberi kınıyoruz.

Defalarca dikkat çekmemize rağmen özellikle, bu medya grubunun sebebi bilinmeyen bir şekilde Trabzon ve Trabzonspor düşmanlığı doğrultusunda ısrarlı tutumunu sürdürerek, yarıştaki dengeyi kendi isteklerine göre etkileme çabaları, maalesef “basın meslek ilkelerini” de hiçe sayar bir boyuta ulaşmıştır.

Kulübümüzün uyarılarına azami hassasiyetle yaklaşan (!) meslek kuruluşlarının bu tarz haberleri yapanlara da gereken duyarlılığı göstermelerini bekliyoruz.

Sağduyulu değerlendirme sahipleri, Türk futbolunda son dönemde yaşanan gelişmeleri objektif bir gözle incelediklerinde 8 Mart 2011 tarihinde yaptığımız açıklamanın ne anlama geldiğini de rahatlıkla algılayabileceklerdir.

Trabzonspor Kulübü olarak bir kere daha altını çizmek istediğimiz beklentimiz, ligin geride kalan bölümünün saha içerisinde cereyan edip tamamlanması ve şampiyonun sadece futbol kuralları dahilinde belirlenmesidir.

Bu doğrultuda herkesin üzerine düşen sorumluluğu yerine getireceği inancıyla kamuoyuna saygılarımızı sunuyoruz
"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor