Trabzon'dan Türkiye birincisi!

Türkiye Kulüpler Arası Dans Sporları Şampiyonasının 2.etap yarışmalarında,Trabzon’dan 11 yaşındaki sporcuların katıldığı, Minikler-2, E Klasmanında Deha Beşyıldız ve Selen Yeter çifti, 1.olarak altın madalya kazandılar.2011 – 2012 sezonunda 7 etap olarak

Trabzon'dan Türkiye birincisi!

Türkiye Kulüpler Arası Dans Sporları Şampiyonasının 2.etap yarışmalarında,Trabzon’dan 11 yaşındaki sporcuların katıldığı, Minikler-2, E Klasmanında Deha Beşyıldız ve Selen Yeter çifti, 1.olarak altın madalya kazandılar.

2011 – 2012 sezonunda 7 etap olarak yapılacak olan,Türkiye Kulüpler Arası Dans Şampiyonasının 2.etap yarışmaları, 1.etap da olduğu gibi yine Ankara’da yapıldı. 
Trabzon ilini temsilen, merkezi 2 No’lu Beşirli mahallesinde bulunan,Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı, Trabzon Dans Sporları Kulübünün sporcularının katıldığı müsabakalar oldukça çekişmeli geçti.

470.20111219005400.jpg

Kalabalık bir izleyici kitlesi önünde yapılan Dans yarışmalarına, Türkiye’nin bir çok ilinden katılan yüzlerce sporcu çift, iştirak etti.

Ankara Ulus’da ki, Atatürk 19 Mayıs Spor Salonu’nda gerçekleştirilen yarışmalarda Trabzonlu yarışmacılar,yaş gruplarının klasmanlara göre zor rakiplerinin bir çoğunu geride bırakarak, önemli dereceler aldılar. 

Buna göre ; 
Bedri Rahmi Eyüboğlu İlk Öğretim Okulu öğrencilerinden Deha Beşyıldız ile Ata Koleji İlk Öğretim Okulu öğrencilerinden Selen Yeter Çifti,başarılı bir gösteriden sonra Latin Danslarında Türkiye 1. si olarak,Trabzon’a altın madalya kazandırdılar.

Aynı klasmanda yine Trabzon Dans Sanat Merkezinden Asım Süer Karslıoğlu- Ecren Pulatlı çifti, 2.liği kimseye kaptırmadılar.

Ayrıca,Yıldızlar-2 B Klasmanında yarışan Mustafahan Zorlu - Meliha Eylül Atagün çifti de Türkiye 2.si oldular.

Yıldızlar-1 E Klasmanında ise Asrın Uslu - Dilara Aktaş Çifti 3.sıraya yerleşirken, aynı kategoride Berkay Üçüncüoğlu-Beren Su Çakmakoğlu çifti ise 7.oldu

Kendi klasmanlarında ilk 3’e giren Trabzonlu dansçı çiftler, Altın, Gümüş ve Bronz madalya töreninden sonra, geç saatlerde Trabzon’a döndüler.

Bu etap da tek biriciliği alan Deha Beşyıldız ve Selen Yeter çifti, bir ay önce yine Ankara’ da yapılan Türkiye Kulüpler Arası Dans sporları Şampiyonasının 1.etabında, kendi klasmanlarında yine Türkiye 1.si olmuşlardı. 

Bu arada Şampiyonaya 5 çiftle katılan Trabzon Dans Sporları Kulübünün antrenörü Serkan Ersöz “ Deha ve Selen çiftinin önümüzdeki yıldan itibaren klasman atlayarak, yıldızlar kategorisinde yarışacaklarını” söyledi.

Türkiye Şampiyonasının 3.etap müsabakaları ise 7 Ocak’ta yine Başkent’de yapılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor