Trabzon'dan tüm kulüplere çağrı!

ASKF Trabzon Şubesi uzun süredir sürdürülen mavi kapak kampanyasında Trabzon’a öncülük edenlerin arasında olma kararı aldı.Bilindiği üzere uzun süre önce başlatılan 10 bin mavi kapağa karşılık 1 akülü engelli arabası kampanyasına Trabzon’dan da oldukça bü

Trabzon'dan tüm kulüplere çağrı!

ASKF Trabzon Şubesi uzun süredir sürdürülen mavi kapak kampanyasında Trabzon’a öncülük edenlerin arasında olma kararı aldı.

Bilindiği üzere uzun süre önce başlatılan 10 bin mavi kapağa karşılık 1 akülü engelli arabası kampanyasına Trabzon’dan da oldukça büyük bir destek verilmişti. Şimdi ise sporun kalbi Trabzon’da Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu duyarlı davranarak bu kampanyaya destek vermekte öncülük etme kararı aldılar.

ASKF Trabzon Şubesi halkla ilişkiler sorumlusu yönetici Sebahattin Alemdar, kampanya ile ilgili bilgiler aktardı. Alemdar; “Bu kampanyaya destek vermek herkesin boynunun borcudur. Ama biz spor adamları bu konuya daha da duyarlı davranmalıyız. Başta Trabzonspor Kulübü olmak üzere tüm kulüpleri, Trabzonluları ve sporseverleri “10 bin kapak toplayıp 1 akülü engelli arabası” ile umut olmaya davet ediyoruz” dedi.

Ayrıca Alemdar 1000 kapak getiren herkesin ASKF yönetimi tarafından ödüllendirileceğini vurgulayarak, bu tarz kampanyalara her zaman destek vereceklerini de söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler