Trabzon'dan TFF'ye tepki büyüyor

Trabzon yerel basınından şike operasyonu ile ilgili kararını sezon sonu açıklayacağını söyleyen TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'a tepkiler devam ediyor. Trabzon'dan yayın yapan yerel gazetelerden Türkiye Futbol Federasyonu'na tepki yağıyor. Şike operasyon

Trabzon'dan TFF'ye tepki büyüyor

Trabzon yerel basınından şike operasyonu ile ilgili kararını sezon sonu açıklayacağını söyleyen TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'a tepkiler devam ediyor.

Trabzon'dan yayın yapan yerel gazetelerden Türkiye Futbol Federasyonu'na tepki yağıyor. Şike operasyonuyla ilgili kararını sezon sonu vereceğini açıklayan TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'a tepki gösteren gazetelerden İlkhaber, "Aydınlatamıyor" başlığı ile verdiği haberde, "TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar şike soruşturması ve bir çok konuda açıklamalarda bulundu" ifadelerine yer verdi. Taka Gazetesi ise, "TFF, Fener'i şimdilik kurtardı" ve "Bir şamar da CAS'tan geldi" başlıklarıyla verdiği haberlerde, "Şike kararını sezon sonuna bırakan Futbol Federasyonu, Fenerbahçe'yi kurtarma operasyonunu tamamladı" ve "TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, Fenerbahçe kulübü başkanı gibi çalıştı ve şimdilik muradına erdi" haberlerini okuyucularına aktardı.

"KARARI SEZON SONUNA BIRAKTINIZ AMA KAÇAMAZSINIZ"

Günebakış Gazetesi de, "Şike ve teşvik kararını iddianameden sonra açıklayacağını duyuran Aydınlar, yine çark etti" başlığıyla verdiği haberde, "Futbolu kararttı" başlığını attı. Gazete, "CAS resti çekti" haberinde ise, "Başkanı, saymanı ve çok sayıda aracısı şike ve çete suçundan tutuklu Fenerbahçe'nin CAS'ta hak arayışı reddedildi. Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi, UEFA kararının arkasında dikildi" haberine yer verdi. Karadeniz Gazetesi ise, "Fener'e bir Tokat da CAS'tan" ve "Kararı sezon sonuna bıraktılar" başlıklarını attı. Gazete haberinde, "Kararı sezon sonuna bıraktınız ama kaçamazsınız. Şampiyonluk kupasını Trabzonspor'a vereceksiniz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler