Trabzon'dan şikeci TFF'ye cevap

Trabzon’da bir GSM firmasının düzenlediği futbol turnuvasının tanıtım toplantısına katılan Fransız futbolcu Pascal Nouma Trabzon şehrini çok sevdiğini söyledi. Trabzon Zorlu Grand Otelde gazetecilerin sorusunu yanıtlayan Nouma, “ Yardımcım Trabzonlu ve sü

Trabzon'dan şikeci TFF'ye cevap

Trabzon’da bir GSM firmasının düzenlediği futbol turnuvasının tanıtım toplantısına katılan Fransız futbolcu Pascal Nouma Trabzon şehrini çok sevdiğini söyledi. Trabzon Zorlu Grand Otelde gazetecilerin sorusunu yanıtlayan Nouma, “ Yardımcım Trabzonlu ve sürekli olarak bana Karadeniz mutfağının lezzetli yemekleri yapıyor. Tabi en başta hamsi yiyorum bu yüzden Trabzonluları ve Trabzon’u çok seviyorum.”dedi.

12.20121122114634.jpg

Beşiktaş’ta oynadığı dönemlerde Trabzon’a hiç gol atmadığını söyleyen Nouma, “ İstanbul’da oynadığım zamanlar Trabzon’a geldiğimde bana bir heyecan alıyordu. Trabzon ile oynamanın başka bir güzelliği var. Beşiktaş’ta oynadığım sürece Trabzonspor ile birçok karşılaşma yaptık ve bu maçlarda hiç gol atmadım.”şeklinde konuştu.

3 Temmuzda başlayarak Türk futboluna kara bulut gibi düşen şike sürecine de değinen Pascal Nouma, “ Ben spor hayatımda hiçbir şekilde böyle iğrenç bir teklif almadım. Alsam da yapım gereği bunu kabullenebilmemin imkanı yok. Yapı olarak Trabzonlulara benziyorum haksızlık karşısında agresif bir yapım var ve hemen benden karşılık bulur.”dedi.

cev.jpg

Türkiye’de başlayan süreçte tutuklanan insanlar olduğunu söyleyen Nouma, “ Şike süreciyle başlayarak suçlara bulaşmış insanlar tutuklanarak ceza evine gönderildi. Tabi bunların arasında şikeye bulaşmamış insanlarda var. Türkiye Futbol Federasyonu bu kadar ayyuka çıkmış bir olay karşısında sesiz kalıyorsa bende buna söyleyecek bir kelime bulamıyorum.”şeklinde konuştu.

Haber : Şükrü ÜÇÜNCÜ / Haber61.NET 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor