Trabzon'dan memnun ayrıldılar

Trabzon Belediyesi Güreş takımı ile özel bir çalışma yapmak için 8-12 Ekim tarihlerinde Trabzon’a gelen güreşçiler çalışmalarını tamamlayarak ülkelerine döndüler. 5 gün boyunca Trabzon Belediyespor Güreş takımıyla çalışma yapan İranlı güreşçiler Trabzon’d

Trabzon'dan memnun ayrıldılar

Trabzon Belediyesi Güreş takımı ile özel bir çalışma yapmak için 8-12 Ekim tarihlerinde Trabzon’a gelen güreşçiler çalışmalarını tamamlayarak ülkelerine döndüler. 5 gün boyunca Trabzon Belediyespor Güreş takımıyla çalışma yapan İranlı güreşçiler Trabzon’dan memnun ayrıldılar.

 

İran’ın üst düzey güreşçilerini de bulunduğu 20 sporcu, 6 antrenör ve idarecilerden oluşan 37 kişilik kafile çalışmalarından arda kalan zamanlarında Trabzon’un tarihi ve turistik yerlerini de gezme imkanı buldu.

 

İran takımı ile yapılan özel çalışmaya Trabzon’dan Güreş antrenörü Mustafa Şahin, Kader Tosun ile İl Temsilcisi Yıldıray Sarialioğlu çok sayıda antrenör ve sporcu katıldı. Çalışmaya ayrıca dünya şampiyonu Selçuk Çebi, İlker Genel, Ali Kara gibi ünlü güreşçilerimiz de katıldı.

 

İran Takımı sorumlusu Abdi Ardeshir Trabzon’da çok üst düzey sporcuların olduğunu belirterek, “ Çalışmalar her iki takım için de faydalı oldu. Trabzon’a ve Trabzon’un misafirperverliğine hayran kaldık. Türk’lere teşekkür ederiz” dedi.

 

Trabzon Belediyespor Antrenörü Mustafa Şahin ise yapılan ikili çalışmalarda şampiyon güreşçilerin teknik gösterileri her iki takım için de bilgi ve birikimlerin paylaşılması açısından son derece faydalı oldu ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler