Trabzon'dan iki kişi daha!

Trabzonspor'da Başkan Sadri Şener'in ardından, İdari Menajeri Caner Çuvalcıoğlu ve Genel Sekreter Hasan Yener de ifadeye çağırıldı.

Trabzon'dan iki kişi daha!

Şike iddialarına yönelik soruştuma kapsamında Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener ve idari menajer Caner Çuvalcıoğlu ifadelerinin alınması için İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne çağrıldı. Bordo-mavili takımın Hollanda kampında bulunan Yener ve Çuvalcıoğlu, ifade vermek için İstanbul'a gidecek.

ASBAŞKAN HASTANEYE KALDIRILDI

Futbolda şike soruşturması kapsamında gözaltına alınan Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, emniyette rahatsızlanınca hastaneye kaldırıldı. Kıbrıs'tan Atatürk Havalimanına gelen Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, gözaltına alınıp, sağlık kontrolüne çıkartıldı. Şakar, daha sonra saat 21.00 sıralarında İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Vatan caddesindeki yerleşkesine getirildi. Emniyette yaklaşık 1.5 saat kalan Şakar, kan şekeri yükselince tekrar Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne götürüldü. Şakar'ın, daha önce de kalbindeki rahatsızlık nedeniyle kalbine pil takıldığı bu nedenle göğsünde de ağrılan hissettiği ve bir süre gözetim altında tutulacağı belirtildi.

Soruşturma kapsamında hakkında arama kararı çıkarılan Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, Atatürk Havalimanında Organize Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınarak emniyete getirildi. Akşam saatlerinde Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen Şakar, İstanbul Emniyet Müdürlüğünün Vatan Caddesi'ndeki yerleşkesine götürüldü.

Şakar'ın Kıbrıs'ta tatilde olduğu ve soruşturma kapsamında polisin daveti üzerine İstanbul'a geldiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler