Trabzon'dan Heinze açıklaması

Trabzonspor'un, Arjantinli deneyimli oyuncu Gabriel Heinze'yi transfer edeceği haberlerine, bordo-mavili kulübün yöneticilerinden Tuncay Bekiroğlu açıklık getirdi.Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Tuncay Bekiroğlu, Arjantinli tecrübeli futbolcu Gabriel Hei

Trabzon'dan Heinze açıklaması

Trabzonspor'un, Arjantinli deneyimli oyuncu Gabriel Heinze'yi transfer edeceği haberlerine, bordo-mavili kulübün yöneticilerinden Tuncay Bekiroğlu açıklık getirdi.

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Tuncay Bekiroğlu, Arjantinli tecrübeli futbolcu Gabriel Heinze'nin gündemlerinde olmadığını söyledi.

Bekiroğlu, yaptığı açıklamada, şu an için bir transfer arayışlarının bulunmadığını da belirterek, "Bu tarz isimler menajerler tarafından gündeme getirilmeye çalışılıyor. Heinze gündemimize hiç girmedi. Yönetim ve teknik heyetimizle de görüştük. Şu an itibariyle bir transfer arayışımız yok. Savunmanın solunda da iki kaliteli futbolcumuz bulunuyor" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor