Trabzon'dan gitti takımını kurtarıyor!

Trabzonspor'un devre arası transfer döneminde takımdan gönderdiği ve Bursaspor'un kadrosuna kattığı Deniz Yılmaz adeta şov yapıyor. Takıma katıldıktan sonra gol yollarında büyük katkı yapan Deniz son olarak çıktığı Sivasspor karşılaşmasında iki gol atarak

Trabzon'dan gitti takımını kurtarıyor!
Trabzonspor'un devre arası transfer döneminde takımdan gönderdiği ve Bursaspor'un kadrosuna kattığı Deniz Yılmaz adeta şov yapıyor. Takıma katıldıktan sonra gol yollarında büyük katkı yapan Deniz son olarak çıktığı Sivasspor karşılaşmasında iki gol atarak galibiyeti getirdi.
 
Ligde alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Medicana Sivasspor 27. haftada konuk ettiği Bursaspor'a 2-1 mağlup oldu.  Bursaspor'a bu zorlu maçta galibiyeti getiren isim ise attığı iki golle Deniz Yılmaz oldu.
 
Medicana Sivasspor'un maçtaki golünü 22. dakikada Burhan atarken, Bursaspor'un gollerini de 13.90. dakikalarda Deniz Yılmaz kaydetti.
 
Bu sonucun ardından Bursaspor puanını 38'e yükseltirken, Medicana Sivasspor ise 21 puanda kaldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor