Trabzon'dan Giresun'a uyarı!

 Trabzonspor basketbol takımı Yeşil Giresun Belediye Spor ile 25 Mayıs Cumartesi günü saat 17.00’de Giresun 19 Eylül Spor Salonu’nda karşılaşacak. Beko Basketbol Ligi’ne katılım için son karşılaşma öncesi Trabzonspor'dan Giresun'a çağrı yapıldı.Trabzonspo

Trabzon'dan Giresun'a uyarı!

 Trabzonspor basketbol takımı Yeşil Giresun Belediye Spor ile 25 Mayıs Cumartesi günü saat 17.00’de Giresun 19 Eylül Spor Salonu’nda karşılaşacak. Beko Basketbol Ligi’ne katılım için son karşılaşma öncesi Trabzonspor'dan Giresun'a çağrı yapıldı.

Trabzonspor resmi internet sitesi üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi,

"Basketbol takımımız Yeşil Giresun Belediye Spor ile 25 Mayıs Cumartesi günü saat 17.00’de Giresun 19 Eylül Spor Salonu’nda Beko Basketbol Ligi’ne katılım için son karşılaşmasını oynayacaktır.

Daha önce iki takım arasında bu sezon gerçekleştirilen karşılaşmalarda yaşanan bazı istenmeyen olaylar ve maçın önemi, ciddi bir güvenlik hassasiyetini de beraberinde getirmektedir.

Bu vesileyle başta Giresun Valiliği ve Emniyet Müdürlüğü olmak üzere tüm sorumlu kesimlerin konuya gereken duyarlılığı göstermelerini bekliyor, sporun Fair-Play ruhuna yakışan bir mücadele sergilenmesini temenni ediyoruz.
Kamuoyuna saygılarımızla."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler