Trabzon'dan bir bomba daha mı?

Beko Basketbol Ligi’nde iddialı bir ekip kurmaya hazırlanan Trabzonspor Basketbol Takımı, Kaya Peker, Eren Beyaz, Can Korkmaz, Tutku Açık ve Kirk Penny’den sonra önemli bir ismi daha kadrosuna katmaya hazırlanıyor. 2011-2012 yılları arasında Beşiktaş’ta f

Trabzon'dan bir bomba daha mı?

Beko Basketbol Ligi’nde iddialı bir ekip kurmaya hazırlanan Trabzonspor Basketbol Takımı, Kaya Peker, Eren Beyaz, Can Korkmaz, Tutku Açık ve Kirk Penny’den sonra önemli bir ismi daha kadrosuna katmaya hazırlanıyor. 2011-2012 yılları arasında Beşiktaş’ta forma giyen 29 yaşındaki pivot Pops Mensah Bonsu’yu yakın takibe alan bordo mavililer, başarılı oyuncuyu Trabzon’a gelmesi için ikna etmeye çalışıyor. Başkan Abiş Hopikoğlu, yeni sezonda ayaklarının yere sağlam basacağını ama asla hedefsiz olmayacaklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor