Trabzon'dan bayanlara duyuru!

Türkiye Futbol Federasyonu kadınlar ve 16 yaş altı çocukların Spor Toto Süper Lig'deki maçları ücretsiz izlemeleriyle ilgili uygulanacak yöntemi belirleyerek kulüplere bildirdi.Buna göre uygulama şöyle gerçekleştirilecek:Hüseyin Aker Stadı’nda TFF davetli

Trabzon'dan bayanlara duyuru!

Türkiye Futbol Federasyonu kadınlar ve 16 yaş altı çocukların Spor Toto Süper Lig'deki maçları ücretsiz izlemeleriyle ilgili uygulanacak yöntemi belirleyerek kulüplere bildirdi.

Buna göre uygulama şöyle gerçekleştirilecek:

Hüseyin Aker Stadı’nda TFF davetlisi olan kadın ve 16 yaş altı çocuklardan giriş yapacak her kişi için federasyon Trabzonspor'un anlaşmalı olduğu Biletix’e kişi başı 50 TL ödeyecek.

Biletix tarafından Trabzonspor'un maçlarında kadın ve 16 yaş altı çocuklar için özel olarak mavi davetiye bastırılacak.

Maçları ücretsiz seyredecek kadın ve 16 yaş altı çocuklar, kendilerine ayrılacak davetiye niteliğindeki biletleri, 1. güvenlik bariyeri öncesinde kurulacak Biletix gişelerinden temin edebilecekler.

Gişenin üstüne TFF Pazarlama Müdürlüğü tarafından hazırlanacak “TFF Kadın ve Çocuk Gişesi” yazılı tasarım yerleştirilecek.

Kadın ve 16 yaş altı futbolseverler davetiye niteliğindeki biletlerini, bu gişeden üzerinde vatandaşlık numarası bulunan kimlik fotokopilerini vermek kaydıyla alabilecekler.

Kadın ve 16 yaş altı çocuklar, kendileri için ayrılan turnikeden, TC Kimlik belgeleriyle davetiye niteliğindeki biletlerini göstererek girebilecekler.

16 yaş altı çocuklar, davetiye niteliğindeki biletlerini gişeden yanlarında veliler olmak kaydıyla alabilecekler.

Bu kapılarla özel gişede, yeterli sayıda kadın/erkek polis ve özel güvenlik görevlileri yer alacak.

Kapı kontrolünde özel davetiyelerin kulakçıkları koparılacak ve bu kulakçıklar orada görevli olan TFF Bölge Müdürlüğü yetkililerine teslim edilecek. TFF temsilcisi de kulakçıkları ve hazırlanan tutanağı TFF’ye gönderecek.

İlgili bilet firması tutanakta belirtiler kulakçık sayısı kadar davetiyenin bedelini TFF’ye fatura edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor