Trabzon'dan Aziz Yıldırım'a rest!

Trabzonspor Kulübü’nün yaptığı açıklama ses getirmeye devam ediyor. Yapılan açıklamada, Fenerbahçe Başkanı ve Kulüpler Birliği Başkanı olan Aziz Yıldırım’a, “Görevinden istifa etmeli, sadece kendi kulübünü yönetmelidir” dedi.Yapılan açıklamada şunlar kayd

Trabzon'dan Aziz Yıldırım'a rest!

Trabzonspor Kulübü’nün yaptığı açıklama ses getirmeye devam ediyor. Yapılan açıklamada, Fenerbahçe Başkanı ve Kulüpler Birliği Başkanı olan Aziz Yıldırım’a, “Görevinden istifa etmeli, sadece kendi kulübünü yönetmelidir” dedi.

Yapılan açıklamada şunlar kaydedildi: “Kulüpler Birliği Vakfı’nın üyeleri ve başkanı örneğin son maçında açık mağduriyet yaşayan Gençlerbirliği’nin haklarını savunmak için ne yapacaktır? İşin en ilginç yanı ilk yarıdaki yetersizliklerini sözde verilmeyen penaltıya bağlayanlar ikinci yarıdaki gelişmelere sessiz kalmaktadırlar. Tarafsızlık koltuğunda oturması gerekenlerin bu koltuğu sadece kendi renklerine boyamaları hiçbir iyi niyet kalıbına uymamaktadır. Kulüpler Birliği Vakfı’nın Başkanı devre arasında yaptığı tehditkar açıklamalar ve şimdiki sessizliğiyle tarafsızlığını yitirmiştir. Bu seviyeye geldikten sonra gereken tavrı göstermeli, görevinden istifa etmeli, sadece kendi kulübünü yönetmelidir. Objektiflikten uzak Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı’nın Türk futboluna hiçbir katkısı olamaz, olmuyor da…”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor