Trabzon'dan 7 yiyen Murat'a ceza!

Kasımpaşa Kulübü Yönetim Kurulu, Spor Toto Süper Lig'de Medical Park Antalyaspor ile yapılan ve 3-2 kaybedilen maçın ardından taraftarlarla tartışan As kaleci Murat Şahin'i süresiz kadro dışı bıraktı. Murat Şahin Trabzonspor'un Kasımpaşa'yı 7-0 mağlup ett

Trabzon'dan 7 yiyen Murat'a ceza!

Kasımpaşa Kulübü Yönetim Kurulu, Spor Toto Süper Lig'de Medical Park Antalyaspor ile yapılan ve 3-2 kaybedilen maçın ardından taraftarlarla tartışan As kaleci Murat Şahin'i süresiz kadro dışı bıraktı. Murat Şahin Trabzonspor'un Kasımpaşa'yı 7-0 mağlup ettiği maçta kalesinde tam 7 gol görmüştü.

Kasımpaşa, Cumartesi günü Trabzonspor ile karşılaşacak. Kasımpaşa Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Süha Sidal, yaptığı açıklamada, yönetim kurulunun yaptığı toplantıda, Murat'ı süresiz kadro dışı bıraktığını ve oyuncuya 20 bin lira para cezası verildiğini kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler