Trabzon'dan 4 sporcu birden

Bireysel Sporcular ve Antrenörleri Yardımlaşma Derneği (BİSAYDER) Başkanı Nazım Dalkıran, Trabzon'un tarihinde ilk defa 4 sporcunun birden olimpiyatlara katılacağını belirtti.BİSAYDER Dernek Lokalinde düzenlenen basın toplantısında konuşan Başkan Dalkıran

Trabzon'dan 4 sporcu birden

Bireysel Sporcular ve Antrenörleri Yardımlaşma Derneği (BİSAYDER) Başkanı Nazım Dalkıran, Trabzon'un tarihinde ilk defa 4 sporcunun birden olimpiyatlara katılacağını belirtti.

BİSAYDER Dernek Lokalinde düzenlenen basın toplantısında konuşan Başkan Dalkıran, "Trabzonlu 4 sporcunun olimpiyatlara katılacak olması bizi son derece mutlu etti. Trabzon tarihinde ilk defa 4 sporcu birden olimpiyatlara katılacak. Bu sporculardan 3'ü boks, biri de güreşte madalya arayacak. İnşallah ülkemize altın madalyalarla geri dönecekler" dedi. 

Olimpiyatlarda grekoromende 74 kiloda madalya arayacak olan güreşçi Selçuk Çebi ise olimpiyatlara katılma hakkı elde ederek büyük başarı sağladıklarını belirterek, "Bu başarıyı madalya ile pekiştirmek istiyoruz. Ülkemize madalya ile dönerek halkımızı mutlu etmek en büyük arzumuz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor