Trabzon'daki sporcu düşünce...

Trabzon'da düzenlenen 11. Avrupa Olimpik Gençlik Festivali'nde bisiklet yarışları kıran kırana geçiyor. Trabzon Yavuz Selim Bulvarı'nda bugün yapılan kriteryum yol yarışı elemelerinde İngiliz sporcu Tao Hart'ın düşmesi heyecanlı anlar yaşanmasına neden ol

Trabzon'daki sporcu düşünce...

Trabzon'da düzenlenen 11. Avrupa Olimpik Gençlik Festivali'nde bisiklet yarışları kıran kırana geçiyor. Trabzon Yavuz Selim Bulvarı'nda bugün yapılan kriteryum yol yarışı elemelerinde İngiliz sporcu Tao Hart'ın düşmesi heyecanlı anlar yaşanmasına neden oldu.

Trabzon- Rize karayolu, Karadeniz Sahil Yolu Trabzon şehir geçişi ve Yavuz Selim Bulvarı'nda düzenlenen bisiklet yarışlarında 97 sporcu kürsüde yer alabilmek için pedal çeviriyor. Türkiye'nin 3 sporcu ile katıldığı yarışlar Yavuz Selim Bulvarı'ndaki kriteryum yol yarışı ile devam etti. Yarışın Hacıkasım Kavşağı'ndaki dönüş bölümünde İngiliz bisikletçi Tao Hart'ın dengesini kaybederek düşmesi heyecanlı dakikalar yaşanmasına neden oldu. Arkadan gelen gruptan kaçmak için dönüş anında hız yapan Hart bir anda kendisini yerde buldu. Geriden gelen bisikletçiler İngiliz sporcuya çarpmamak için yavaşladı. Bir süre korku yaşayan İngiliz bisikletçi daha sonra kalkarak yarışa devam etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler