Trabzon'da zorlu mücadele

Spor Toto Süper Lig'de 24. hafta mücadelesinde bu akşam saat 20:30'da Trabzonspor, son haftaların formda ekibi Bursaspor'u ağırlayacak.Ligde son iki haftadı galip gelen Trabzonspor evinde Bursaspor engelini de aşarak serisini devam ettirmek istiyor. Kendi

Trabzon'da zorlu mücadele

Spor Toto Süper Lig'de 24. hafta mücadelesinde bu akşam saat 20:30'da Trabzonspor, son haftaların formda ekibi Bursaspor'u ağırlayacak.

Ligde son iki haftadı galip gelen Trabzonspor evinde Bursaspor engelini de aşarak serisini devam ettirmek istiyor. Kendi sahasında seyircisinin de desteğini arkasına alacak olan Bordo-Mavililerde defansın önemli ismi Giray Kaçar'ın kart cezasının bitmesi Şenol Güneş'in yüzünü güldürüyor.

Afrika Uluslar Kupası için ülkesine giden Didier Zokora ise, 2 haftadır Trabzonspor'un önemli eksiklikleri arasında bulunuyor. Sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek isimlerin arasında ise Tayfun Cora ve Robert Vittek yer alıyor.

Hafif sakatlığı bulunan Torric Jebrin ve Glowacki'nin maç saatine kadar hazır olması bekleniyor.

Ayrıca Bordo Mavili kulüpte Polonyalı Pawel Brozek, Celtic'e kiralandığı için bu maçın kadrosundan çıkarıldı.

Geçen hafta evinde lider Galatasaray'ı deviren Bursaspor, zorlu Trabzon deplasmanına moralli gidiyor. Yeşil Beyazlı ekipte kart cezası sona eren Gökçek Vederson bu kritik mücadelede forma giyebilecek. Sakatlığı bulunan Stepanov'un yerine de Ömer Erdoğan'ın bu maçta oynaması bekleniyor.

Fas Milli Takım kadrosunda bulunan Michael Basser ve Gana Milli Takımı kadrosunda yer alan Prince Tagoe, Afrika Kupası’nda yer aldıkları için bu karşılaşmada forma giyemeyecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler