Trabzon'da zafer Kenyalı'nın

   Trabzon Belediyesi ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nce düzenlenen 32.Uluslararası Trabzon Yarı Maratonu bugün koşuldu.Trabzon Belediyesi ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nce düzenlenen 32. Uluslararası Trabzon Yarı Maratonu bugün

Trabzon'da zafer Kenyalı'nın

 

 

 Trabzon Belediyesi ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nce düzenlenen 32.Uluslararası Trabzon Yarı Maratonu bugün koşuldu.

Trabzon Belediyesi ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nce düzenlenen 32. Uluslararası Trabzon Yarı Maratonu bugün koşuldu. Yerli ve yabancı 327 sporcunun mücadele ettiği yarı maratonda birinciliği 1.04.20'lik derecesiyle Kenyalı Mosess Too kazandı.

32. Uluslararası Trabzon Yarı Maratonu'nun startı bu sabah 09.30'da Emperyal mevkisinden verildi. 41'i kadın 327 yerli ve yabancı sporcunun mücadele titiği 21.1 kilometrelik yarı maratonda Kenyalı Mosess Too 1.04.20'lik dereceyle birinciliği kazanırken, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden Vedat Günen 1.04.26'lık derecesiyle ikinci, Ali Haydar Tekgül ise 1.04.30'la üçüncü oldu.

Kadınlarda ise 1.13.12'lik derecesiyle Sultan Haydar birinci, Etiopyalı Assefa Keneni Gudea 1.13.32'le ikinci, Üsküdar Belediyespor Kulübü'nden Bahar Doğan ise 1.13.41'lik dereceyle üçüncü oldu. Dereceye giren sporcuların ödülleri akşam saatlerinde düzenlenecek törenle verilecek.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor