Trabzon'da yüzme hakemi kursu açılıyor

 Türkiye Yüzme Federasyonu Başkanlığınca 4-7 Nisan 2013 tarihleri arasında Trabzon da Yüzme Hakem Kursu açılacağı belirtildi.  Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre, Trabzon’da yapılacak yüzme yarışlarında görev alacak h

Trabzon'da yüzme hakemi kursu açılıyor

 

Türkiye Yüzme Federasyonu Başkanlığınca 4-7 Nisan 2013 tarihleri arasında Trabzon da Yüzme Hakem Kursu açılacağı belirtildi. 
 
Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre, Trabzon’da yapılacak yüzme yarışlarında görev alacak hakemlerin yetiştirilmesi için açılacak kurs 4 gün sürecek. Kursa katılmak isteyen adayların Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Servisi'ne başvurabilecekleri belirtildi. Kursa katılacaklarda en az lise mezunu olmak, 18 yaşından küçük ve 35 yaşından büyük olmamak şartı aranırken, ayrıca 50 TL katılım bedeli yatırmaları gerekiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor