Trabzon'da yıldızlar geçidi

Trabzon'da yarın düzenlenecek olan All-Star maçının tanıtım toplantısı bugün saat 14:00'da Zorlu Otel’de yapılacak. Akşam saat 19:00'da ise yemek verilecek.Trabzon’da yarın saat 13:30'da Türk oyuncular karması ile yabancılar karması Hayri Gür Spor Salonu'

Trabzon'da yıldızlar geçidi

Trabzon'da yarın düzenlenecek olan All-Star maçının tanıtım toplantısı bugün saat 14:00'da Zorlu Otel’de yapılacak. Akşam saat 19:00'da ise yemek verilecek.

Trabzon’da yarın saat 13:30'da Türk oyuncular karması ile yabancılar karması Hayri Gür Spor Salonu'nda karşı karşıya gelecek.

Türkiye Basketbol Federasyonu resmi internet sitesi üzerinden basketbol severlerin ve antrenörler ile basın mensuplarının verdikleri oylarla belirlenen ve Trabzonspor Basketbol Takımı'ndan 3 oyuncunun yer aldığı All-Star kadrosu, tanıtımı bugün saat 13:30'da ikram ile daha sonrada 14:00'da basın toplantısı ile yapılacak.

Türkiye Basketbol Federasyonu Yöneticileri, Beko All Star’a seçilen oyuncular ile çok sayıda davetlinin yer alacağı basın toplantısının ardından saat 19:00'da ise Zorlu Otel'de bir tanıtım yemeği verecek.

Pazar günü saat 13:30'da Hayri Gür Spor salonunda oynanacak olan All-Star maçına Trabzonlu basketbolseverlerin yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

Türk Yıldızlar Karması
Başantrenör: Ufuk Sarıca (Anadolu Efes)
Antrenör: Ekrem Memnun (Anadolu Efes)
Menajer: Gökhan Üçoklar (Galatasaray Medical Park)
Oyuncular: Furkan Aldemir (Galatasaray Medical Park), Oğuz Savaş, Cenk Akyol, Sinan Güler (Anadolu Efes), Can Akın (Beşiktaş Milangaz), Soner Şentürk, Altan Erol (Erdemir), Emir Preldzic, Kaya Peker (Fenerbahçe Ülker), Nedim Yücel, Ali Karadeniz (Türk Telekom), Ümit Sonkol (Aliağa Petkim)

Yabancı Yıldızlar Karması
Başantrenör: Ergin Ataman (Beşiktaş Milangaz)
Antrenör: Yağızer Uluğ (Beşiktaş Milangaz)
Menajer: Ferhat Şoför (TOFAŞ)
Oyuncular: Joshua Shipp (Galatasaray Medical Park), Carlos Aroyyo (Beşiktaş Milangaz), Sasha Vujacic, Dusko Savanovic (Anadolu Efes), Guy Fischer (Antalya Büyükşehir Belediyesi), Zoran Erceg, Mensah Bonsu (Beşiktaş Milangaz), James Gist (Fenerbahçe Ülker), Jaka Lakovic, Jonathan Gibson, Elton Brown (Trabzonspor), Vladimir Stimac (Olin Edirne), Bradley Buckman (TOFAŞ)

3 SAYI VE SMAÇ YARIŞMASI
Smaç yarışması
- Doğuş Balbay (Anadolu Efes)
- Mensah Bonsu (Beşiktaş Milangaz)
- James Gist (Fenerbahçe Ülker)
- Joshua Shipp (Galatasaray Medical Park)
- Vincent Grier (Mersin Büyükşehir Belediyesi)
- Kerem Özkan (Trabzonspor)
3 sayı yarışması
- Sasha Vujacic (Anadolu Efes)
- Guy Fischer (Antalya Büyükşehir Belediyesi)
- Stevan Jelovac (Antalya Büyükşehir Belediyesi)
- Zoran Erceg (Beşiktaş Milangaz)
- Jonathan Gibson (Trabzonspor)
- Melvin Sanders (Hacettepe Üniversitesi)

İŞTE PROGRAM

BASIN TOPLANTISI

“BEKO ALL STAR’IN OYUNCULARI TRABZONDA BULUŞUYOR

GÜN : 21 OCAK 2012 / CUMARTESİ
YER : ZORLU OTEL-TRABZON
SAAT : 13.30 İKRAM
SAAT : 14.00 BASIN TOPLANTISI

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor