Trabzon'da yenilere tam puan

 İlk defa Trabzonspor forması giyen Emerson, Sivasspor karşısında çok iyi oynadı. Diğer yeni transferler Bamba ve Yasin de performanslarıyla galibiyette büyük pay sahibi oldu. Bordo-Mavililer’de herkes Emerson ve Janko’nun performansını merakla bekliyordu

Trabzon'da yenilere tam puan

 

İlk defa Trabzonspor forması giyen Emerson, Sivasspor karşısında çok iyi oynadı. Diğer yeni transferler Bamba ve Yasin de performanslarıyla galibiyette büyük pay sahibi oldu.
 
Bordo-Mavililer’de herkes Emerson ve Janko’nun performansını merakla bekliyordu. Ancak Şenol Güneş, Avusturyalı golcüyü yedek bıraktı, Emerson ise 11’de maça başladı.
 
Trabzonspor’la ilk maçına çıkan Brezilyalı oyuncu, performansıyla, “Transferde tam isabet” dedirtti. Hem savunmada kusursuz oynayan Sambacı, hem de sol taraftan yaptığı bindirmelerle Sivasspor’a zor anlar yaşattı.
 
Trabzonspor’un kadrosuna bu sezon katılan Sol Bamba ve Yasin Öztekin de çok iyi bir performans sergiledi. Bamba, maç içinde ileri yaptığı sürpriz çıkışlarla rakip savunmanın dengesini bozdu. Özellikle ikinci yarıda, defansta yaptığı kritik müdahalelerle Sivasspor’a gol şansı tanımadı.
 
Yasin ikinci devre coştu
Volkan’ın sakatlığında sağ kanatta görev yapan Yasin Öztekin, ilk yarıda hayal kırıklığı yarattı. Sahada neredeyse hiçbir varlık gösteremedi. Ancak ikinci yarıda sanki bambaşka bir Yasin vardı.
 
Müthiş bir futbol sergiledi, sağ kanadı otoban gibi kullandı. Halil’in attığı mükemmel gole, mükemmel bir asist yaparak galibiyette büyük pay sahibi oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler