Trabzon'da yeni müdüre ziyaret!

Trabzon’un köklü kulüplerinden Erdoğduspor ile Beşirli spor Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğüne atanan Cemalettin Yazıcıyı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular. Erdogduspor Kulübü Başkanı Ali Çolak beraberindeki Yönetim Kur

Trabzon'da yeni müdüre ziyaret!

Trabzon’un köklü kulüplerinden Erdoğduspor ile Beşirli spor Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğüne atanan Cemalettin Yazıcıyı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular. Erdogduspor Kulübü Başkanı Ali Çolak beraberindeki Yönetim Kurulu üyeni müdüre başarı dilediler.Erdoğduspor kulübü başkanı Ali Çolak içimizden birinin burada müdürlük koltuğunda oturması bizleri sevindirmiştir. Trabzon amatörünü yakından tanıyan müdürümüzün hizmetlerinden faydalanacaklarını söyledi.

Beşirli spor Başkanı Semih Sarialioğlu ile Yönetim Kurulu üyesi İbrahim Bayburt ve Antrenör Cengiz Tosun da İl Müdürü Cemalettin Yazıcıyı kutlayarak yeni görevinde başarılar dilediler. İl Müdürü Cemalettin Yazıcı Trabzon amatörünün her zaman yanında olduklarını belirterek” Trabzon bir futbol kenti bunun bilincindeyiz. Kapım herkese açık “dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler