Trabzon'da Yazıcı görevine başladı

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevine atanan Cemalettin Yazıcı, Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık’ı ziyaretinden sonra görevine başladı.2009’dan buyana Tokat Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nde görev yapan İl Müdürü Cemalettin Y

Trabzon'da Yazıcı görevine başladı

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevine atanan Cemalettin Yazıcı, Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık’ı ziyaretinden sonra görevine başladı.

2009’dan buyana Tokat Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nde görev yapan İl Müdürü Cemalettin Yazıcı daha öncede Trabzon’da Spor Şube Müdürü olarak görev aldı.

Yeni görevini layıkıyla yerine getireceğini söyleyen Cemalettin Yazıcı, Trabzon bir spor kenti. Olimpiyatlara ev sahipliği yapan bir şehir zor bir görevi üstlendiğimin farkındayım ama çalışma arkadaşlarımla bu işin üstesinden geleceğime inancım tam" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler