Trabzon'da yaz spor okulları açılıyor!

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 23 farklı branştaki Yaz Spor okullarını 29 Haziran günü 19 Mayıs Spor Salonu’nda açıyor. Türkiye’nin 81 ilindeki Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı İl Müdürlükleri tarafından açılan yaz spor okulları, 29 Haz

Trabzon'da yaz spor okulları açılıyor!

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 23 farklı branştaki Yaz Spor okullarını 29 Haziran günü 19 Mayıs Spor Salonu’nda açıyor. 

Türkiye’nin 81 ilindeki Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı İl Müdürlükleri tarafından açılan yaz spor okulları, 29 Haziran Spor Teşkilatı’nın 76. Kuruluş yıl dönümünde açılış seremonisi ile ‘Bu Yaz Mutlaka Spor Yapmalısın’ sloganıyla sporu seven ve spor yapmak isteyen birçok çocuğa ulaşmayı hedefliyor.

Basketbol, Tenis, Tekvando, judo başta olmak üzere 23 farklı branşta açılacak Yaz Spor Okulları, 5-18 yaş grubunda olan çocuklar ücretsiz olarak katılacak. Yaz Spor Okullarının açılışı 29 Haziran Pazar günü saat 10.00’da 19 Mayıs Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Konuyla ilgili açıklama yapan Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı “Sporu seven, spora gönül veren özellikle ekonomik durumu yetersiz olup da spor yapmak isteyen gençlerin katılmasını istiyoruz” dedi. Yazıcı, “Yaz Spor Okullarında, Bu Yaz Mutlaka Spor Yapmalısın” sloganıyla yeni sporcular kazanacaklarını ve spor adına önemli başarı kazanacaklarını belirti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor