Trabzon'da yaz spor okulları açıldı

Gençlik Hizmetleri İl Müdürü Cemalettin Yazıcı, hedeflenen sayıya ulaşmalarından ötürü büyük bir mutluluk duyduklarını ifade etti.  19 Mayıs Spor Salonu'nda düzenlenen törende 25 branşta Yaz Spor okulları açılışı yapıldı. 2 bin 613 erkek ve bin 940 kız ol

Trabzon'da yaz spor okulları açıldı
Gençlik Hizmetleri İl Müdürü Cemalettin Yazıcı, hedeflenen sayıya ulaşmalarından ötürü büyük bir mutluluk duyduklarını ifade etti. 
 
19 Mayıs Spor Salonu'nda düzenlenen törende 25 branşta Yaz Spor okulları açılışı yapıldı. 2 bin 613 erkek ve bin 940 kız olmak üzere toplam 4 bin 553 sporcu Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğü tarafından organize edilen branşlarda eğitim görecek.
Yapılan açılış töreninde bir konuşma yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı hedeflenen sayıya ulaşılmasından dolayı büyük mutluluk yaşadıklarını belirterek, "İl genelinde 25 branşta 4 bin 553 gencin sporla iç içe yaz dönemi geçirecek olmasından dolayı mutluyuz. Öğrencilerin ailelerine ve topluma yararlı bireyler olarak yetişmesine olanak sağlayan faaliyetlerinin devam edeceğiz.
 
Bu vesileyle yavrularımız sporun toplumsal başarı ve kişisel gelişimi destekleyici yönünden yararlanarak onları Türk sporuna kazandırmak ve ilimizdeki spor kulüplerine katmak için çalışıyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor