Trabzon'da yaz sezonu kursları başladı!

Trabzon Büyükşehir Belediyespor kulübü yaz sezonu yüzme kurslarına başladı.Mehmet Akif Ersoy kapalı yüzme havuzunda başlayan yaz sezonu kurslarına 180 kişi katılıyor.Okulların kapanmasıyla başlayan ve 2.5 ay sürecek yaz sezonu yüzme kurslarının çocukların

Trabzon'da yaz sezonu kursları başladı!

Trabzon Büyükşehir Belediyespor kulübü yaz sezonu yüzme kurslarına başladı.

Mehmet Akif Ersoy kapalı yüzme havuzunda başlayan yaz sezonu kurslarına 180 kişi katılıyor.

Okulların kapanmasıyla başlayan ve 2.5 ay sürecek yaz sezonu yüzme kurslarının çocukların gelişiminde önemli rol oynayacağını belirten Kulüp Başkanı Nihat Demir, "Belediyespor kulübü olarak kış boyunca devam ettirdiğimiz kurslarımızı yaz sezonunda genişleterek devam ediyoruz. Okulların tatil olmasıyla boşta kalan çocuklara spor yapma imkanı sunuyoruz. Bu kurslarla çocuklar hem yüzmeyi öğreniyorlar, hem de vücut sağlığını geliştiriyorlar. Eğitimli antrenörler eşliğindeki kurslarımız 2.5 ay boyunca devam edecek. Bize bu imkanı sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Orhan Fevzi  Gümrükçüoğlu’na teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler