Trabzon'da TS plakalara yoğun ilgi

Trabzon Emniyet Müdürlüğü tarafından verilen plakalarda sıranın "TS" harf kodlu plakalara gelmesi ile "TS" plakalara yoğun talep oluştu. Trabzonspor'un kısaltması da olan "TS" harf kodlu plakaların verilmesine Kurban Bayramı öncesinde başladığı ancak aray

Trabzon'da TS plakalara yoğun ilgi

Trabzon Emniyet Müdürlüğü tarafından verilen plakalarda sıranın "TS" harf kodlu plakalara gelmesi ile "TS" plakalara yoğun talep oluştu.
 

Trabzonspor'un kısaltması da olan "TS" harf kodlu plakaların verilmesine Kurban Bayramı öncesinde başladığı ancak araya bayram tatilinin girmesi ile birlikte taleplerin son bir haftadır yoğunlaştığı öğrenildi. Trabzonlu vatandaşların istedikleri plakaları almak için sıraya girdikleri belirtilirken, "TS" harf kodlu 999 plakadan şuana kadar 150'sinin dağıtıldığı bildirildi. "TS" harf kodlu plaka almak isteyenlerin son rakam hanesinde ise yine Trabzon'u çağrıştıran "61, 462" gibi rakamları özellikle talep ederken, bunun yanı sıra kolay akılda kalacak "111,222,333" şeklinde seri rakamları da tercih ettikleri öğrenildi.
 

Öte yandan Trabzonlu vatandaşlar, "TS" kodlu istedikleri plakayı almak istediklerinde kendilerinden "bağış" adı altında ücret talep edildiğini iddia ettiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor