Trabzon'da TFF'ye ilginç protesto

 Trabzonlu fizik mühendisi Şenol Kıran, şike soruşturmasının başladığı 3 Temmuz 2011'den bu yana uzattığı saçı ve sakalını, 'hakkı olan şampiyonluk kupası Trabzonspor'a verilince' keseceğini söyledi. Trabzon’da yaşayan 47 yaşındaki fizik mühendisi Şenol K

Trabzon'da TFF'ye ilginç protesto

 

Trabzonlu fizik mühendisi Şenol Kıran, şike soruşturmasının başladığı 3 Temmuz 2011'den bu yana uzattığı saçı ve sakalını, 'hakkı olan şampiyonluk kupası Trabzonspor'a verilince' keseceğini söyledi.

 

Trabzon’da yaşayan 47 yaşındaki fizik mühendisi Şenol Kıran, uzun saç ve sakalıyla görenleri şaşkına çeviriyor. 3 Temmuz 2011'de başlayan şike soruşturmasını yakından takip eden fanatik Trabzonspor taraftarı Kıran, "2010 - 2011 sezonu şampiyonluk kupası hakkı olan Trabzonspor'a verilene kadar saç ve sakalımı kesmeyeceğim" dedi.

 

Trabzonspor Şamil Ekinci Müzesi’nde 2010 - 2011 şampiyonluk kupası için hazırlanan kaide önünde açıklama yapan Şenol Kıran, şike soruşturmasının başlangıcı olan 3 Temmuz 2011 tarihinden bu yana saç ve sakalı kesmediğini belirterek, "Şike soruşturmasının başlangıcından bu yana traş olmadım. Şampiyonluk kupası Trabzonspor’a ne zaman verilirse ben de o zaman traş olurum. Kupanın mutlaka gelmesini istiyoruz. Şike yapıldığı halde Türkiye’de şike olmamış gibi bir ortam yaratılmak isteniyor. Bu süreç Trabzon ve Trabzon halkının psikolojini etkilemiştir. Trabzonspor haksızlığa uğramıştır” dedi.

 

"KUPANIN YANINDA TRAŞ OLACAĞIM "

 

Çevredeki vatandaşların dikkati çektiğini herkesin şaşkınlıkla kendisine baktığını dile getiren Kıran, “Durumuma başta ailem ve çevremdekiler biraz tepki gösterdi. ‘Spor için gerekmez bu hale girmen’ diye uyarılarda bulundular. Ben Trabzonluysam bu olaya sessiz kalamam. Her Trabzonlu bu sürece tepkisini göstermelidir. Sayın Başbakan ve yetkililer gerekeni yapmalıdır. Kupa geldiği takdirde kupanın yanında traş olmayı düşünüyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor