Trabzon'da Teakwondocuya dayak

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde dün yapılan Taekwondo Türkiye Şampiyonası Trabzon elemelerinde Pelitli Belediye Taekwondo Antrenörü K. K. tarafından boğazı sıkılarak darp edilen Vakfıkebir Spor Kulübü sporcusu Şamil Kurt, savcılığa dilekçe vererek suç duy

Trabzon'da Teakwondocuya dayak

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde dün yapılan Taekwondo Türkiye Şampiyonası Trabzon elemelerinde Pelitli Belediye Taekwondo Antrenörü K. K. tarafından boğazı sıkılarak darp edilen Vakfıkebir Spor Kulübü sporcusu Şamil Kurt, savcılığa dilekçe vererek suç duyurusunda bulunduğunu söyledi.

Vakfıkebir Taekwondo sporcusu Şamil Kurt, yaptığı açıklamada, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan Taekwondo Türkiye Şampiyonası Trabzon elemelerinde dün yapılması planlanan Trabzon Büyükler İl Taekwondo seçmelerinin yapılmadığını ve belirli sporcuların maça çıkmadan birinci olarak seçildiğini, ayrıca Pelitli Belediye Taekwondo Antrenörü K. K. tarafından boğazı sıkılarak darp edildiğini söyledi. Kurt, olayı şöyle anlattı:

"Trabzon elemelerinde Pelitli Belediye Taekwondo sporcusu Gökhan yanımdan geçerken bana omuz attı. Daha sonra bu sporcu ile tartışmaya başladım ve Gökhan'ın sporcu arkadaşı Ahmet de olaya karıştı. Bu sırada Pelitli Belediye Taekwondo Antrenörü K. K. yanımıza gelerek boğazımı sıkıp Tokat attı. Köse, antrenör olduğu için kendisine hiçbir saygısızlıkta bulunmadım." dedi.

Trabzon bölgesinde Türkiye Taekwondo şampiyonasına gidecek olan takımı seçmek için düzenlenmesi gereken bu turnuva masa başında son bulduğunu söyleyen Taekwondo sporcusu Kurt, büyükler ve ümitler kategorisinde hiçbir maç yapılmadığını ve birçok sporcunun hakkı yenildiğini, birincilere verilecek olan harcırahın belirli sporcular arasında bölündüğünü söyledi. Kurt ayrıca; maçların yeniden yapılaması için Gençlik Spor Müdürlüğü'ne de dilekçe vererek şikâyette bulunacağını sözlerine ekledi.

TRABZON TAEKWONDO İL TEMSİLCİLİĞİ: KONU BÜYÜTÜLMEMELİ

Trabzon Taekwondo İl Temsilcisi Rasim Bekar, konu ile yaptığı açıklamada; Vakfıkebir Spor Kulübü sporcusu Şamil Kurt'a, elemeler esnasında açık alanda antrenörlerin karşısında sigara içtiğinden dolayı Pelitli Belediye Taekwondo Antrenörü K. K. tarafından bir Tokat atıldığını söyledi. Bekar, ayrıca, konunun büyütülmemesi gerektiğini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler