Trabzon'da spor kulüplerine malzeme yardımı

ASKF Yönetim Kurulu Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta’yı ziyaret etti.Gençlik ve Spor İl müdürü Cemalettin Yazıcı ve futbol branşı dışında faaliyet gösteren ve salon sporu yapan kulüplerin başkanlarının katıldığı bu toplantıda kulüplere spor malz

Trabzon'da spor kulüplerine malzeme yardımı

ASKF Yönetim Kurulu Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta’yı ziyaret etti.

Gençlik ve Spor İl müdürü Cemalettin Yazıcı ve futbol branşı dışında faaliyet gösteren ve salon sporu yapan kulüplerin başkanlarının katıldığı bu toplantıda kulüplere spor malzemesi yardımında bulunuldu.

ASKF Başkanı Cahit Erdem yaptığı konuşmada Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta’nın uzun yıllar spor kulüp başkanlığı yaparak gençlere destek verdiğini bundan sonrada belediye başkanı olarak bu desteklerinin devam edeceği inancında olduğunu belirterek kendisine şilt verdi. Ayrıca kulüplerimizi yerlerinde ziyaret ederek spor malzemesi yardımında bulunduklarını, sadece futbol kulüplerini değil salon sporları yapan kulüplere de bu yardımı yapmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade etti ve Gençlik Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı ve bütün çalışanlarına katkılarından dolayı teşekkür etti.

8-002.jpgVakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta da bölgenin merkezi durumunda bulunan Vakfıkebir’den çok başarılı sporcular yetiştiğini yasada belirtilen çerçevede spor kulüplerine her türlü yardımı yapmayı görev bildiklerini ve bundan sonra da bu yardıma devam edeceklerini belirterek Vakfıkebir ekmeği hediye etti.

ASKF Başkanı, yöneticileri, Gençlik ve Spor Müdürü ve Belediye Başkanı kulüplerine malzeme yardımı yaparak ziyaret sona erdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor