Trabzon'da son buluşma!

Fırtına'nın belki ligde bir hedefi yok ancak Büyükşehir Belediyespor'u yenip taraftarına galibiyetle veda etmeye kararlıÖyle kötü maçlar oynadı ki, Hüseyin Avni Aker Stadı’nda protesto edildi, ıslıklandı. Ancak tüm bunlar artık geride kaldı. Son haftalard

Trabzon'da son buluşma!

Fırtına'nın belki ligde bir hedefi yok ancak Büyükşehir Belediyespor'u yenip taraftarına galibiyetle veda etmeye kararlı

Öyle kötü maçlar oynadı ki, Hüseyin Avni Aker Stadı’nda protesto edildi, ıslıklandı. Ancak tüm bunlar artık geride kaldı. Son haftalarda yakaladığı çıkışla ligde üst sıralara tırmanan, kupada adını finale yazdıran Fırtına, tribünlerle barıştı. Özellikle Sivasspor’u 6-0 yendiği kupa yarı final maçında, taraftarlarıyla muhteşem bir şekilde bütünleşti. Yönetim, karşılaşma sonrası Bordo-Mavili renklere gönül verenlere özel olarak teşekkür etti. Ve Hüseyin Avni Aker’de acısıyla tatlısıyla bir sezonun daha sonu geldi. Trabzonspor, bu akşam Büyükşehir Belediyespor karşısında son kez taraftarlarının önüne çıkacak. Belki ligde bir hedefi yok. Ancak bu sezon çok üzdüğü taraftarına galibiyetle veda etmeye kararlı.


Trabzonspor’da son dakika

Bordo-Mavili ekipte Tolunay Kafkas, ligde bir iddia olmamasına rağmen yine as kadroyla sahaya çıkacak. Ancak deneyimli teknik adam, savunma hattında zorunlu bir değişime gidecek. Giray Kaçar, sarı kart cezası nedeniyle bu akşam görev alamayacak. Sakatlığı geçmeyen Mustafa Yumlu’nun da forma giymesi beklenmiyor.  Kadro dışı bırakılan Bamba da forma giymeyecek oyuncular arasında bulunuyor. Kafkas, bu üçlünün yerine defansın göbeğinde Abdullah ile Ondrej Celustka’ya görev verecek.

Büyükşehir Bld.’de son dakika

Çok kritik bir maça çıkacak olan Büyükşehir Belediyespor’da Robert Vittek ve Turgay Bahadır, uzun süredir sakat. Ayrıca Bülent Korkmaz, Metin Depe ile Cihan Haspolatlı’yı kadro dışı bırakmıştı. Bu dörtlünün dışında önemli bir eksik bulunmaması, Korkmaz’ın yüzünü güldürüyor. 44 yaşındaki teknik adam, bu zorlu karşılaşmada tek forvet olarak Zenke’ye görev verip, Visca ve Ömer’le onu desteklemeyi planlıyor.

Muhtemel ilk 11'ler

Trabzonspor: Onur, Serkan, Abdullah, Celustka, Cech, Volkan, Zokora, Soner, Adrian, Olcan, Halil

İstanbul Büyükşehir Belediyespor: Eduardo, Geraldes, Can, Zayatte, Ekrem, Ömer Can, Holmen, Efe, Zeki, Visca, Zenke

Saat: 20.00

Hakem: Kuddusi Müftüoğlu

Stat: Avni Aker

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor