Trabzon'da Rusya ile final maçı

Beşirli Tenis Kompleksi'nde 14 ülkeden 38 bayan tenisçinin katıldığı Trabzon Cup Uluslararası Tenis Turnuvası,nda sona gelindi. Bu gün tek bayanlar da saat 14 00 da Türkiye ile Rusya finalde karşı karşıya gelecek.Türkiye’nin yanı sıra Rusya, İtalya, İsveç

Trabzon'da Rusya ile final maçı

Beşirli Tenis Kompleksi'nde 14 ülkeden 38 bayan tenisçinin katıldığı Trabzon Cup Uluslararası Tenis Turnuvası,nda sona gelindi. Bu gün tek bayanlar da saat 14 00 da Türkiye ile Rusya finalde karşı karşıya gelecek.

Türkiye’nin yanı sıra Rusya, İtalya, İsveç, Gürcistan, Hırvatistan, Avustralya, Azarbaycan, Almanya, Romanya, Bulgaristan, Yunanistan, İngiltere ve Meksika'dan toplam 38 bayan tenisçinin katıldığı turnuvanın kapanrışı bu gün yapılacak

10 bin dolar ödüllü turnuvada bugün  (2 Haziran Cumartesi)  saat 14 00 da Türkiye ile Rusya tek bayanlar finalinde karşılaşacaklar.

 

Trabzon Tenis  Akademisi kulüp başkanı Ayşegül Yılmaz  Trabzon’un  çok prestijli bir tenis turnuvasına ev sahipliği yaptığını vurgulayarak, "Burada mücadele eden bayan tenisçiler gelecekte dünyada adından söz ettirecek tenisçiler. Bu tip organizasyonların Trabzon’da geleneksel hale gelmesi gerekiyor.

Trabzon Tenis turnuvasının geleneksel ve prestijli bir hale getirirsek hem Tenis sporuna önemli katkı yaparız hem de Trabzon’un tanıtımına önemle destek sağlamış oluruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor