Trabzon'da Rostov'a büyük şok!

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi'nde karşılaşacağı rakibi Rostov Trabzon'a geldi.Rus ekibinin Trabzon'a gelişinde bir çok sorun yaşandı. Trabzon'da otel bulmakta zorlanan Rostov kafilesi havalanında bir şok daha yaşadı.FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN!Rostov'da i

Trabzon'da Rostov'a büyük şok!

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi'nde karşılaşacağı rakibi Rostov Trabzon'a geldi.

Rus ekibinin Trabzon'a gelişinde bir çok sorun yaşandı. Trabzon'da otel bulmakta zorlanan Rostov kafilesi havalanında bir şok daha yaşadı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN!

Rostov'da iki malzemeci ve biri Angolalı Bastos diğeri Malili Moussa Doumbia olmak üzere iki futbolcu vize problemi nedeniyle havalanından kente giriş yapamadı. Görüşmeler sonunda iki malzemecinin vize işlemi halledilirken Afrika kökenli iki futbolcunun sorunu ise halledilemedi.

Bunun üzerine takım otobüsü otele giderken geride kalnlar için bir araç bekletildi. Yaşanan kriz üzerine girişim yapılırken futbolcuların ülkelerine faks çekildi. Kısa süre içerisinde faksa cevap geldi ve oyuncuların sorunu halledildi. Daha sonra oyuncular otele giderek odalarına yerleştiler.

 

img_0036.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor