Trabzon'da revizyon bitmiyor!

 Sezon başından beri kadro istikrarını bir türlü yakalayamayan Trabzonspor, deplasmanda oynayacağı Eskeşehirspor maçında da değişme gitmeye hazırlanıyor.Giray ve Mustafa'nın hafif sakatlıkları bulunması bu bölge için Abdullah Karmil ve Celustka'nın ismini

Trabzon'da revizyon bitmiyor!

 Sezon başından beri kadro istikrarını bir türlü yakalayamayan Trabzonspor, deplasmanda oynayacağı Eskeşehirspor maçında da değişme gitmeye hazırlanıyor.

Giray ve Mustafa'nın hafif sakatlıkları bulunması bu bölge için Abdullah Karmil ve Celustka'nın ismini gündeme getirirken, bu konudaki son kararı ise teknik direktör Tolunay Kafkas'ın oyunculardan gelecek son rapora göre vereceği öğrenildi. Sivasspor maçında Volkan'ın performansından memnun olmayan Kafkas'ın bu oyuncuyu Eskişehirspor maçında yedek kulübesine çekebileceği belirtiliyor. Orta sahada değişiklik yapıp yapmayacağı konusunda ise kararsız olan genç teknik adamın yapılacak olan taktik ağırlıklı çalışmaların ardından bu bölge hakkındaki kararını verecek. İleride Henrique'ye şans verecek olan Kafkas'ın oyunun durumuna göre Halil'i oyuna sokacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler