Trabzonda resmi ayrılık!

Trabzonspor resmi internet sitesinden yapılan açıklamada Özkan Sümer'le yolların ayrıldığı belirtildi. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;"Kulübümüzün bugünlere gelmesinde büyük emeği geçen, bordo mavili renklere futbolcu, teknik adam ve başkan o

Trabzonda resmi ayrılık!

Trabzonspor resmi internet sitesinden yapılan açıklamada Özkan Sümer'le yolların ayrıldığı belirtildi. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Kulübümüzün bugünlere gelmesinde büyük emeği geçen, bordo mavili renklere futbolcu, teknik adam ve başkan olarak üstün hizmetlerde bulunan Sayın Özkan Sümer'le mevcut görev tanımı içerisinde yollarımızın ayrılması konusunda karara varılmıştır.

Sayın Özkan Sümer sadece Trabzon futbolunun değil, ülke futbolunun  özellikle de  altyapının duayeni olmuş değerli bir spor adamıdır.  Bu vesileyle yönetim kurulumuz,  Trabzonspor camiası adına Sayın Sümer'i değerli hizmetlerinin anısına verilecek bir plaketle uğurlamayı uygun görmüş, ancak bu talebimiz kendisi tarafından olumlu karşılanmamıştır.

Trabzonsporumuz'un en önemli değerlerinden biri olarak gördüğümüz Sayın Özkan Sümer'le bugünkü sorumluluk sınırları içerisinde yollarımızı ayırsak da bundan böyle değerli fikirlerinden faydalanmak istediğimizin bilinmesini  isteriz.

Trabzonspor Yönetim Kurulu olarak Trabzonspor camiası adına Sayın Sümer'e kulübümüze üstün hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki yaşamında, sağlık, başarı ve mutluluklar diliyoruz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor