Trabzon'da rekor öfkesi!

Trabzonspor haftayı 7-0'lık muhteşem bir skorla kapattı ama taraftarı rahatsız! Bordo-Mavililer de tıpkı Şenol Güneş gibi takımın ayağına kadar gelen gol rekorunu kırma fırsatını kullanamamasından şikayetçi.Lider Bursaspor ve ligin devlerinin ciddi puanla

Trabzon'da rekor öfkesi!

Trabzonspor haftayı 7-0'lık muhteşem bir skorla kapattı ama taraftarı rahatsız! Bordo-Mavililer de tıpkı Şenol Güneş gibi takımın ayağına kadar gelen gol rekorunu kırma fırsatını kullanamamasından şikayetçi.

Lider Bursaspor ve ligin devlerinin ciddi puanlar kaybettiği haftada, İstanbul deplasmanında Kasımpaşa’yı gole boğup, sahadan 7-0’lık galibiyetle ayrılan Trabzonspor’da taraftarlar kaçan fırsatlara yanıyor... Durum 5-0 olduktan sonra tabiri caizse topa basan, diğer 2 golünü ise 80 ile 83’te bulup rakibinin üzerine fazla gitmeyen Trabzonspor’un lig tarihindeki gol rekorunu kaçırmasından yakınan taraftarlar, futbolcularına tatlı bir serzenişte bulundu. Hatırlanacağı gibi bu durum maçın ardından 2 takımın hocasının da gündemindeydi. Trabzon’un patronu Şenol Güneş, “Çok bariz bir şekilde öyle yapmak doğru değil. Futbol oynamak lazım. Son dakikalar sanki anlaşma varmış gibi oynandı. Bunu da doğru bir görüntü olarak görmüyorum” diyerek ekibine tek eleştirisini yaparken, Kasımpaşa’nın hocası Yılmaz Vural ise, “Trabzonlular centilmenlik yaptı, yoksa Adana Demirspor gibi olurduk” itirafında bulunmuştu.

Vural’a tepki önemli faktör

Vural’ın bahsettiği Adana Demir örneği ise 1989-1990 sezonuna ait. O dönem Beşiktaş, rakibini 10-0 mağlup ederek liglerin en farklı neticesine ulaşmıştı. Trabzonspor taraftarının bu rekoru isteme talebinin altında Yılmaz Vural’a duyduğu gönül kırıklığının da etkili olduğu edinilen bilgiler arasında.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor