Trabzon'da Paten sevilmeye başladı

Trabzon’da bir süre önce faaliyet göstermeye başlayan Paten ve Rekreasyon Kulübü büyük  ilgi görüyor. Paten severler her hafta sonu Karşıyaka Mahallesindeki Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi’nin spor salonunda buluşuyor. PATEN İLE SINAV STRESİNE SON! Çocu

Trabzon'da Paten sevilmeye başladı

Trabzon’da bir süre önce faaliyet göstermeye başlayan Paten ve Rekreasyon Kulübü büyük  ilgi görüyor. Paten severler her hafta sonu Karşıyaka Mahallesindeki Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi’nin spor salonunda buluşuyor.

PATEN İLE SINAV STRESİNE SON!

Çocuk, genç ve yetişkinlerin talep ettiği kursun hocası Alpay Alkan, “9 yaşında babam sayesinde paten ile tanıştım. 16 yıldır zevkle sürdürdüğüm tekerlekli pateni kursiyerlerimize öğretmek çok eğlenceli. Tıpkı benim gibi gençlerimiz sınav stresi altında.  Zevkli ve heyecanlı bir spor olan paten ile sınav stresinden uzaklaşıp zevk almak mümkün” ifadelerini kullandı.

AMAÇ: “KEYİFLE SPOR YAPMAK”

Uluslararası yarışmaların düzenlediği paten sporunun Trabzon’da daha fazla talep görmesinin önemli olduğunu söyleyen Alkan, “Trabzon’da daha çok bayanlar paten kaymayı tercih ediyor. Hedefimiz insanlara pateni sevdirmek, ilimize yeni bir spor dalı kazandırmak ve yarışmalara katılmak. Gelin bize katılın ve bu heyecanı birlikte yaşayalım” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor