Trabzon'da olmak mutluluk verici

Trabzonspor'un yeni transferi Florent Malouda, Trabzon'da olduğu için mutlu olduğunu belirterek, "Buraya başarı arzusu nedeniyle geldim. Bugüne kadar gittiğim hiçbir takımı geldiğimden daha kötü durumda bırakmadım. Burada da güzel işler başaracağıma inanı

Trabzon'da olmak mutluluk verici

Trabzonspor'un yeni transferi Florent Malouda, Trabzon'da olduğu için mutlu olduğunu belirterek, "Buraya başarı arzusu nedeniyle geldim. Bugüne kadar gittiğim hiçbir takımı geldiğimden daha kötü durumda bırakmadım. Burada da güzel işler başaracağıma inanıyorum" dedi.

Trabzonspor'un Fransız yıldızı Florent Malouda, Trabzon'da bulunmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Malouda, kulüp dergisindeki röportajında, Trabzonspor'a transfer olmadan önce gelen teklifleri değerlendirdiğini ve en doğru kararı verdiğine inandığını belirterek,"Trabzonspor'a transferim olağan görüşmelerle başladı. Benimle ilgili bir çok kulübün ismi geçiyordu. Transferimle ilgili çeşitli spekülasyonlar yapılıyordu. Ben gerçekçi bir insanım. Bu tarz durumlarda direkt olarak başkanlarla konuşmayı tercih ederim. Chelsea'den resmi olarak ayrıldıktan sonra kulüplerle görüşmeye başladım. Motivasyonu en yüksek olan kulüple anlaşma konusunda kararlıydım. Bu konuda en iyi durumdaki kulüp Trabzonspor'du. Başkanla yaptığım görüşmedeki tavrı, konuşma şekli beni etkiledi. Sonuçta da bende buraya geldim. Aslına bakarsanız kısa bir görüşme oldu. Havalimanında beni karşılayan taraftarları gördükten sonra da imza atmaya karar verdim" dedi.

"DROGBA BANA TÜRKİYE'DEN ÇOK İYİ BAHSETMİŞTİ"

İmzanın ardından bir çok arkadaşının tebrik için kendisini aradığını da vurgulayan Malouda, şöyle konuştu:

"Bir çok oyuncu arkadaşım beni arayarak tebrik etti. bunların arasında Drogba da vardı. Hatta kendisiyle konuşurken başkanımızda yanımdaydı. Arkadaşlarımın hepsine iyi bir kulübe ve lige geldiğimi söyledim. Ayrıca benim attığım imza Trabzonspor'a farklı bir kredibilite getireceğini düşünüyorum. Çünkü bir çok oyuncu buraya geldiğimi ve bir şeyler yaptığımı gördüğünde, 'Biz niye gelmeyelim ki?' diye düşünebilir. Ben o açıdan da faydalı olabileceğimi düşünüyorum. Buraya gelmeden önce Türk futbolunu biliyordum. Milli takım da Türkiye'ye karşı forma giymiştim ve Drogba bana burası hakkında birçok şey anlatmıştı. Drogba'nın bana telefonda Türkiye hakkında anlattıklarına buraya geldikten sonra tanıklık ettim. O burada insanların futbola çok büyük bir tutkuyla bağlandığını anlatmıştı bana."

"SÖZLEŞMEMİN SÜRESİNİ UZATABİLİRİM"

Trabzonspor ile olan 2 yıllık sözleşmesini duruma göre artırabileceğini de belirten Malouda, "Trabzonspor ile 2 yıllık sözleşme imzaladım. Ancak yaptığım işleri yarıda bıraktığımı düşünürsem bu sözleşmeyi 3 yıla çıkarabilirim. Bu konuşmayı başkanımıza da yaptım. Benim buraya gelme sebebim başarı arzusu. Şu ana kadar oynadığım hiçbir kulübü geldiğimden daha kötü veya aynı seviyede bırakmadım. Ayrılırken hep daha iyi bir seviyede bıraktım. Bu da benim için iyi bir örnek oluyor. Chelsea'da yönetim kurulu ile yaşadığım sorunlar nedeniyle alt yapıya gönderildim. 1 yıl boyunca profesyonellikten hiçbir taviz vermeyerek alt yapıda çalıştım. Aslında bu konuyu konuşup bana yapılan saygısızlığı gösterme gibi bir düşüncem asla olmayacak. Chelsea'de muhteşem zamanlar geçirdim, çok iyi bir kariyer yaptım. İşin bu kısmını hatırlamak istiyorum" diye konuştu.

"BURADAKİ PERFORMANSIMLA YENİDEN MİLLİ TAKIMA YÜKSELEBİLİRİM"

Malouda, bordo mavili forma altında sergileyeceği performans ile yeniden Milli takıma yükselmeyi hedeflediğini de ifade ederek, "Bu noktaya gelene kadar hiçbir zaman reklama veya propagandaya ihtiyaç duymadım. Bazı şeyleri kendim sağladım. Trabzon'da olmak benim için mutluluk verici bir durum. Sadece burada futbola odaklanabildiğimi düşünüyorum ve bu da benim için önemli. Chelsea'de 1 yıl A takımdan uzaklaştırıldım. Bu durum milli takım kariyerimi etkiledi. Ama şimdi Trabzonspor'dayım. Milli takımlara, işinizi yapmanız gerektiği gibi yaptığınız zaman davet edilirsiniz. Eğer ellerinde bir yasaklı listesi yoksa normal yolu budur. Futbola odaklanabildiğim bir yerdeyim. Başarmak istediklerimi başardığım sürece milli takım kapılarının bana açılacağını düşünüyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler