Trabzon'da Olcay Şahan sürprizi

Beşiktaş'ta bugün oynanacak Trabzonspor maçı öncesi Slaven Bilic'in kafası iyice karıştı. Özellikle Serdar Kurtuluş'un yokluğunda savunmanın sağında Daniel Opare'yi oynatacak olan Hırvat teknik direktör, diğer yabancı haklarını da Tomas Sivok ve Atiba'dan

Trabzon'da Olcay Şahan sürprizi

Beşiktaş'ta bugün oynanacak Trabzonspor maçı öncesi Slaven Bilic'in kafası iyice karıştı. Özellikle Serdar Kurtuluş'un yokluğunda savunmanın sağında Daniel Opare'yi oynatacak olan Hırvat teknik direktör, diğer yabancı haklarını da Tomas Sivok ve Atiba'dan yana kullanacak. Kalan iki yabancı hakkı için Ramon, Demba Ba ve Jose Sosa üzerinde duran Bilic kadroda sürprizler yapacağının sinyalini verdi. Bilic'in Demba Ba ve Sosa'dan vazgeçmemek için Olcay Şahan'ı sola çekebileceği bildirildi.

Oğuzhan mı, Tolgay mı?

Yabancı sınırlamasından Olcay Şahan'a sol bekte görev vermeyi planlayan Beşiktaş teknik direktörü Slaven Bilic, sol ileri uçta ise Gökhan Töre ve Jose Sosa'yı değişmeli olarak oynatacak. Sosa'dan boşalacak olan 10 numara pozisyonu için ise Oğuzhan Özyakup ve Tolgay Arslan'dan birisini düşünüyor. Oğuzhan'la hafta içinde yakından ilgilenen Bilic'in yine de Tolgay'a 11'de şans verme konusunda ısrarcı olduğu öğrenildi. Bilic'in son haftalarda performansından memnun olduğu Mustafa Pektemek'i de ileri uçta Ba'nın yanında kullanacağı öğrenildi.

Bilic'ten Cenk Tosun'a Demba Ba açıklaması

Cenk Tosun ve Kerim Frei'yı hamle oyuncusu olarak oyuna sonradan sokmayı planlayan Beşiktaş teknik direktörü Slaven Bilic'in, Trabzonspor deplasmanında maça 11'de başlamayı düşünen golcüsüyle de özel bir görüşme yaptığı öğrenildi. Hırvat teknik adamın, "Ba böyle maçlarda rakibin her zaman çekineceği oyuncu olacaktır. Tecrübesine özellikle böyle zorlu deplasmanlarda ihtiyacımız var. Ama sen de kesin olarak forma bulacaksın" dediği bildirildi.

Bilic'in oyunun gidişatına göre Cenk'e 60-75 veya 80'den sonra oyuna dahil edeceğini söylediği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler